WAAROM CROWDFUNDING VIA SMITSVANDENBROEK BEDRIJFSFINANCIERINGEN?

Wij geloven dat elke ondernemer uniek is. U beschikt over unieke eigenschappen die u u maken en uw bedrijf uw bedrijf. Bij SmitsVandenBroek Bedrijfsfinancieringen gaan we daarom uit van úw kwaliteiten en capaciteiten. Het enige dat wij doen is daar onze ervaring en kennis aan toevoegen om uw droom waar te maken. Een crowdfunding project met ons is daarom altijd maatwerk. U verzorgt de stappen waarin u goed bent zelf. Wij doen de rest.

HOE HET BEGON

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een accountants- en advieskantoor voor het MKB. Het verkrijgen van een financiering bij de bank bleek in de afgelopen jaren steeds lastiger voor klanten. Klanten vroegen SmitsVandenBroek daarom steeds vaker hen hierbij te begeleiden. Ondernemers zijn inmiddels ook diverse keren succesvol geholpen aan een financiering via crowdfunding. Het helpen van ondernemers aan een passende financiering werd zo groot, dat zij besloten dit als een aparte dienstverlening aan te gaan bieden. Lees hier meer over al onze dienstverlening.

EVEN VOORSTELLEN: BERT BOGIE

Direct na de crisis in de financiële markt in 2008 werd het voor iedereen duidelijk. De banken gingen een andere koers varen. Dit had grote gevolgen voor ondernemers. Voor kredietverlening was u zeer afhankelijk van de banken. En ineens werd het verkrijgen van een nieuwe bankfinancieringen moeizaam.

Ik ben toen voor mijn relaties al snel op zoek gegaan naar alternatieve financieringsvormen. Zo konden zij toch aan het benodigde kapitaal komen om te kunnen blijven ondernemen.

Als een van de eerste accountants- en advieskantoren in Nederland zijn wij zo actief aan de slag gegaan met crowdfunding. Meerdere ondernemingen heb ik begeleid bij een succesvol crowdfundingtraject.

Inmiddels zijn er nog vele andere alternatieve financieringsmogelijkheden bij gekomen.

Ik ben blij dat ik mijn ondernemende relaties via crowdfunding vaak toch van een noodzakelijke financiering kan voorzien. Hiermee komen mooie projecten van de grond. Daarom vind ik crowdfunding een interessant fenomeen.