WAAROM CROWDFUNDING VIA SMITSVANDENBROEK BEDRIJFSFINANCIERINGEN?

Wij geloven dat elke ondernemer uniek is. U beschikt over unieke eigenschappen die u u maken en uw bedrijf uw bedrijf. Bij SmitsVandenBroek Bedrijfsfinancieringen gaan we daarom uit van úw kwaliteiten en capaciteiten. Het enige dat wij doen is daar onze ervaring en kennis aan toevoegen om uw droom waar te maken. Een crowdfunding project met ons is daarom altijd maatwerk. U verzorgt de stappen waarin u goed bent zelf. Wij doen de rest.

HOE HET BEGON

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een accountants- en advieskantoor voor het MKB. Het verkrijgen van een financiering bij de bank bleek in de afgelopen jaren steeds lastiger voor klanten. Klanten vroegen SmitsVandenBroek daarom steeds vaker hen hierbij te begeleiden. Ondernemers zijn inmiddels ook diverse keren succesvol geholpen aan een financiering via crowdfunding. Het helpen van ondernemers aan een passende financiering werd zo groot, dat zij besloten dit als een aparte dienstverlening aan te gaan bieden. In dezelfde periode was Sander Kuijpers van plan om als zelfstandige een financieringsadvieskantoor op te zetten. Na 15 jaar bij de Rabobank met ondernemers gewerkt te hebben, kriebelde het om zelf ondernemer te worden.  Uiteindelijk moest er een Fries aan te pas komen om deze Limburgers aan elkaar te koppelen. In juni 2016 was het dan zover. SmitsVandenBroek Bedrijfsfinancieringen was geboren. Lees hier meer over al onze dienstverlening.

EVEN VOORSTELLEN: SANDER KUIJPERS

Ondernemen is kansen zien. Risico’s inschatten en er voor gaan. Vaak is er een financiering nodig om die kansen te pakken. Ik kan er voor zorgen dat u die kans niet aan u voorbij hoeft te laten gaan, omdat u geen financiering kunt krijgen.

De sleutel tot een succesvol crowdfunding project is doorvragen naar de drijfveren van u als ondernemer. Wanneer u mij vertelt waarom u doet wat u doet, dan vertel ik u hoe u een succesvol crowdfunding traject aanpakt.

Mijn passie is om u iets door te geven van wat ik in 15 jaar van ondernemers heb geleerd. Ik denk graag in kansen. Wilt u uw mogelijkheden weten? Neem contact met mij op.

EVEN VOORSTELLEN: BERT BOGIE

Direct na de crisis in de financiële markt in 2008 werd het voor iedereen duidelijk. De banken gingen een andere koers varen. Dit had grote gevolgen voor ondernemers. Voor kredietverlening was u zeer afhankelijk van de banken. En ineens werd het verkrijgen van een nieuwe bankfinancieringen moeizaam.

Ik ben toen voor mijn relaties al snel op zoek gegaan naar alternatieve financieringsvormen. Zo konden zij toch aan het benodigde kapitaal komen om te kunnen blijven ondernemen.

Als een van de eerste accountants- en advieskantoren in Nederland zijn wij zo actief aan de slag gegaan met crowdfunding. Meerdere ondernemingen heb ik begeleid bij een succesvol crowdfundingtraject.

Inmiddels zijn er nog vele andere alternatieve financieringsmogelijkheden bij gekomen.

Ik ben blij dat ik mijn ondernemende relaties via crowdfunding vaak toch van een noodzakelijke financiering kan voorzien. Hiermee komen mooie projecten van de grond. Daarom vind ik crowdfunding een interessant fenomeen.